Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid

Verantwoordelijk werk, serieuze aansprakelijkheid…

Werken in de psychologie is prachtig én verantwoordelijk. Hoe zorgvuldig en deskundig u ook werkt: het vraagt een verstandige dekking van uw beroeps¬risico's. Daarom is er de Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die Aon voor psychologen heeft ontwikkeld. Die beschermt u tegen de financiële gevolgen van een onverhoopte professionele vergissing. Voor u is dat een zorg minder; u kunt zich ongehinderd richten op uw werk.

Deze verzekering biedt dekking voor Bedrijfs- én Beroeps¬aansprakelijk¬heid. Omdat beide voor uw praktijk nodig zijn, bieden we ze gecombineerd aan. De Bedrijfs¬aansprakelijkheids¬verzekering kent één standaard dekking. Bij de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft u de keuze uit twee varianten.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Twee varianten beroepsaansprakelijkheidsverzekering

U heeft de keuze uit een tweetal dekkingen van de beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering.

Dekking Standaard
Verzekerd zijn alle behandelmethoden en geneeswijzen in Nederland van een afgestudeerd psycholoog welke in een groot scala aan beroepssectoren werkzaam kan zijn: gezondheidszorg, bij de overheid, in het onderwijs, bij adviesbureaus, bedrijven of in het wetenschappelijk onderzoek. Ook het geven van opleidingen en intervisie onder supervisie van NIP is verzekerd. Alsmede bestaat er dekking voor aanspraken in verband met als nevenwerkzaamheid uitgevoerde alternatieve therapeutische behandelingen ten behoeve van het psychisch welbevinden.
Dekking Uitgebreid
De dekking is gelijk aan de standaard variant. De verzekerde bedragen voor de beroepsaansprakelijkheid verzekering zijn hoger. Zie de verschillen hieronder bij premie en maximum verzekerde bedragen.

Uitsluitingen

Premie en maximum verzekerde bedragen

Eigen risico

Dekkingsgebied

Cyberverzekering in combinatie met de Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Aon biedt ook een cyberdekking aan. Deze zijn ontworpen om netwerkrisico’s en privacy risico’s te dekken. In combinatie met de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering betaalt u een premie van € 195,- per jaar.

Lees meer over de premie en de voorwaarden.

*De genoemde premie komt bovenop de premie van de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 
 

Direct contact
Aon Verzekeringen


Telefoonnummer:
088 - 810 81 74

Op werkdagen bereikbaar van:
8:30 - 17:00 uur


E-mailadres:
ondernemingen.team4@aon.nl